Trapgatsteiger huren

Trapgatsteiger huren

Bij werkzaamheden op hoogte rond de trap kunt u het beste een trapgatsteiger huren. Werkzaamheden in het trapgat leveren vaak gevaarlijke situaties op. Want de ongelijke ondergrond van een trap zorgt ervoor dat een ladder of huishoudtrapje moeilijk te plaatsen is. Een trapgatsteiger biedt dan uitkomst. Deze zorgt een stevige basis, waar u 2 meter extra werkhoogte kunt opbouwen. Bij Rinus Verhuurt kunt u een hoogwaardige trapgatsteiger huren, waarop u uiteraard de laagsteprijsgarantie krijgt!

Hoe werkt een trapsteiger?

De steiger staat op de trap. Dankzij een groot luik kunt u toch eenvoudig naar boven en beneden lopen. Met een speciale muursteun wordt de trapgatsteiger vastgezet. Dit zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Wij adviseren het gebruik van een standaard uitzetpoot als dit niet mogelijk is. De toepassing van een uitzetpoot raden we zeker aan bij de opgehoogde variant. Uitleg over de opbouw is bij ons inbegrepen in de kosten van een trapgatsteiger huren.

Specificaties van onze trapgatsteiger

– Lengte: 1,80 m
– Breedte: 0,70 m
– Maximaal op te hogen met: 2 m
– Variabele werkhoogtes, ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen
– Houten platform met antislip oppervlakte
– Basisframe heeft vier verstelbare steigerpoten
– Gegarandeerde stabiliteit via muursteun en uitzetpoot
– Afkomstig van Nederlandse producent

5 voordelen van een trapgatsteiger

1. Veilig en zeker alternatief voor ladders en trappetjes op ongelijke ondergrond
2. Trap is nog steeds te gebruiken dankzij het grote luik
3. Geschikt voor steek-, onder- en bovenkwart-trappen
4. Veilige trapsteiger dankzij uitgebreide keuring en antislip oppervlakte
5. Uitleg over opbouw zit in de prijs van de trapsteiger huren

Aanbod steigers huren

Wanneer u in een trapgat wilt werken, is het vrij logisch dat u een trapgatsteiger wilt huren. Maar wellicht hebt u nog andere werkzaamheden waarvoor een steiger handig is. In ons aanbod vindt u:
Aluminium rolsteiger breed
Aluminium rolsteiger mini
Trappentoren
Kamersteiger
Gevelsteiger
Stukadoorsteiger
Steiger aanhanger

Kosten trapsteiger huren

Rinus Verhuurt biedt u de mogelijkheid om een trapsteiger te huren per dag of per week. Doorgaans is de prijs van een trapgatsteiger per week omgerekend goedkoper dan per dag. Bij het werken in het trapgat adviseren wij altijd een trapsteiger, omdat een ladder of trappetje niet stabiel staan. U geeft dus wel kosten uit aan de trapgatsteiger, maar hebt hierdoor wel de zekerheid dat u veilig werkt. Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaalt u bovendien de scherpste prijs om een trapgatsteiger te huren.

Interesse in een trapgatsteiger huren?

Hebt u vragen over de kosten van onze trapgatsteiger of wilt u graag advies over uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan van maandag tot en met vrijdag, van 6.00 uur tot 17.00 uur, voor u klaar. Op zaterdag zijn we er van 6.00 uur tot 12.00 uur. U kunt ons bellen op 026 – 762 0989. Of vult u het formulier in op onze contactpagina. Bij ons krijgt u de scherpste prijs voor uw trapsteiger én de beste service als het gaat om een trapgatsteiger huren!

Update cookies preferences