Afwerken en reinigen

Afwerken en reinigen

In de categorie afwerken en reinigen valt alles wat met schilderen, stukadoren of reinigen te maken heeft. We hebben onder andere stoomreinigers, hogedrukreinigergs, stofzuigers, schuurmachines en airless-spuiten. Voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

 

Schilderen, stukadoren, reinigen

Op deze pagina ziet u het complete gamma van Rinus Verhuurt in de categorie afwerken en reinigen. Hieronder vallen de subcategorieën schilderen en decoratie, stukadoren en reinigen. Wat heeft u nodig? Filter de resultaten op deze pagina door in het menu aan de linkerkant te kiezen voor de juiste subcategorie. U kunt natuurlijk ook zoeken op het materieel dat u nodig heeft.

Onze gereedschappen voor afwerking en reiniging zijn professionele tools voor bedrijven en particulieren die serieus aan de slag willen. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Vraag het team van Rinus Verhuurt om raad.

 

Spullen huren bij Rinus Verhuurt

Rinus Verhuurt is opgericht om particulieren en bedrijven gemakkelijk en voordelig gereedschappen en materieel te verhuren dat ze op projectmatige basis nodig hebben. Zo bespaart u flink op kosten en profiteert u van de gemakken van huren. Dat betekent dat u altijd kunt beschikken over goed onderhouden apparatuur van de beste merken.

Wat u ook voor klus om handen heeft, het is vrijwel zeker dat wij er de apparatuur voor hebben die het makkelijker en sneller maakt. Bovendien is huren via Rinus Verhuurt heel eenvoudig. U reserveert simpelweg de artikelen die u nodig heeft, waarna u ze op onze hoofdlocatie in Westervoort of ons Pick-Up Point in Etten op kunt halen. Bezorgen bij u thuis of op de bouwplaats doen we ook, tegen een geringe vergoeding.

Heeft u ander materieel nodig dan wat op de website staat? Laat het ons weten en we gaan ons best voor u doen. Het team van Rinus Verhuurt helpt u graag uw project zo goed mogelijk te klaren.

Update cookies preferences