Werken op hoogte

Werken op hoogte

Hoogwerkers, steigers, ladders en trappen. Alles wat u nodig heeft om op hoogte te werken, hebben wij voor u klaarstaan. Schaarhoogwerkers, personenliften, telescoophoogwerkers en meer. Maar ook aluminium rolsteigers, speciale steigers, ladders en alle bijbehorende accessoires.

Steigers, ladders, trappen, hoogwerkers

Op deze pagina vindt u al het materieel dat wij in de categorie werken op hoogte aanbieden. Met het menu aan de linkerkant kunt u de resultaten filteren op subcategorie.

Ons steiger- en laddermaterieel en onze hoogwerkers zijn van de beste professionele kwaliteit. Zowel bedrijven die materieel nodig hebben voor hun project als particulieren zijn welkom om de benodigde spullen te huren. Bent u op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Eenvoudig huren via Rinus Verhuurt

U hoeft niet elke dag op hoogte te werken. En daarom heeft u waarschijnlijk ook niet al het mogelijke steigermaterieel en de ladders en trappen in huis. Dat hoeft ook helemaal niet, want u kunt het veel voordeliger huren. Wij zorgen voor de aanschaf, het onderhoud en de opslag.

Rinus Verhuurt heeft materieel van de beste merken en de hoogste kwaliteit. Voor uw project op hoogte hoeft u alleen maar uw bestelling te plaatsen en de spullen bij ons op te halen of te laten bezorgen op een locatie van uw keuze. Dat laatste doen we tegen een kleine vergoeding.

Mist u materieel voor uw project waarbij u op hoogte moet werken? Of heeft u bijzondere wensen? Vraag het aan het behulpzame team van Rinus Verhuurt. We zitten klaar om u te helpen.

Update cookies preferences