Wat kost het?

Bij Rinus Verhuurt huurt u al uw bouwplaatsmaterieel voordelig. Niet voor niets hebben we de Laagsteprijsgarantie. In onze huurshop vindt u bij elk product de huurprijs per dag en per week, tenzij anders aangegeven.

Uiteraard is het relatief voordeliger om producten per week te huren. Maar soms bent u gewoon in een paar uur klaar en dan profiteert u dus van het goedkope dagtarief.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief en exclusief btw weergegeven, omdat we ook veel verhuren aan bedrijven. In uw virtuele winkelmand ziet u de prijs inclusief btw.

De prijzen zijn ook exclusief eventuele brandstof, accessoires en eventuele toeslagen weergegeven. U kunt ons altijd om advies vragen over de eventuele accessoires die u nodig heeft.

Blijkt dat u het product toch langer nodig heeft dan van tevoren ingeschat? Geen probleem, laat het ons weten en we passen de huurtermijn aan. Laat het ons wel zo vroeg mogelijk weten, omdat sommige spullen gereserveerd kunnen worden door andere klanten.

Ziet u ergens anders een voordeliger tarief voor precies hetzelfde artikel? Maak dan gebruik van onze Laagsteprijsgarantie.

Heeft u vragen over de huurtarieven? U kunt ons ook altijd bellen of mailen. We helpen u graag met een goed huuradvies en een vriendelijke service.

Update cookies preferences