Over ons

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Rinus Ewers. Ik ben stukadoor van beroep. Huh, een stukadoor met een verhuurbedrijf? Precies. Ik zal u uitleggen hoe dat zit.

In mijn werk als stukadoor adviseer ik mensen vaak een bouwdroger te huren om vochtproblemen na het stuken te voorkomen en het droogproces te versnellen. Dat doe ik al voor de volle 14 jaar dat ik stukadoor ben.

Maar de bekende verhuurbedrijven – ik zal ze hier niet noemen – bleken vooral geïnteresseerd in de huuropbrengsten en konden mijn klanten eigenlijk niet goed adviseren over wat ze nodig hadden. Waardoor ze soms duurder uit waren dan nodig of soms ronduit een verkeerd advies kregen. Terwijl ik alleen het beste wil voor mijn klanten.

Wist u bijvoorbeeld dat u een bouwdroger eigenlijk altijd met een ventilator moet combineren voor het beste resultaat? En dat er een kachel bij moet als het koud is?

Gefrustreerd door deze teleurstellende service van verhuurders, ging ik het zelf maar doen. Ik kocht een paar bouwdrogers, ventilators en stofzuigers en ik begon ze vanaf 2017 te verhuren aan mijn eigen klanten. Voor een goede prijs, met een persoonlijk aanpak én met goed advies.

Sinds ik die allereerste bouwdroger zelf verhuurde, heb ik mijn verhuurbedrijf uitgebreid. Ik schafte ook steigers, windmachines, verdeelkasten, dompelpompen, dieselcompressoren, haspels, diamantboren en nog veel meer aan. Want er was vraag naar en het sloot goed aan op mijn werk.

Vandaag de dag heeft Rinusverhuurt.nl alles in huis wat u nodig heeft voor een verbouwing. Als bouwbedrijf óf als particulier.

Heeft u vragen? Bel of mail! Mijn assistent Milco en ikzelf helpen u graag met een goed huuradvies en een vriendelijke service.

Rinus Ewers
Eigenaar Rinus Verhuurt

Update cookies preferences