Huisvesting en opslag

Huisvesting en opslag

Huisvesting of opslagruimte nodig voor uw project? Rinus Verhuurt biedt schaftwagens, sanitaire units en geschakelde units voor de verhuur aan. Maar ook opslagcontainers, (kantoor)meubilair en ander materieel voor de inrichting van units op de bouwplaats.

Units en meubilair

Rinus Verhuurt kan een groot aantal verschillende geschakelde units leveren. Met toiletten, douches en met het gewenste aantal ruimtes. Van klein tot groot. Voor elk project. Ook voor de inrichting van deze units kunt u een beroep doen op Rinus. Tafels, stoelen, kasten, ladeblokken. We hebben alles. Zelfs magnetrons, vaatwassers, koelkasten en kookplaten, zodat het u op de bouwplaats aan niets ontbreekt.

We leveren graag direct bij u op de bouwplaats. Of u kunt de spullen bij ons op komen halen op de hoofdlocatie in Westervoort of het Pick-Up Point in Etten.

Huren van de specialist

Door onze jarenlange ervaring in de bouw, weten we precies wat bedrijven zoals het uwe nodig hebben. We hebben alles voor huisvesting en opslag rond bouwplaatsen ingekocht, zodat u het niet zelf hoeft te kopen. Laat het onderhoud en de opslag aan ons over en profiteer van lage huurtarieven.

Wilt u een advies over hoe u uw project het beste aan kunt pakken? Of heeft u speciale wensen als het om units of meubilair gaat? Neem gewoon contact op met de mensen van Rinus Verhuurt. Rinus of een van zijn toegewijde medewerkers helpen u graag verder.

Update cookies preferences