Zo werkt huren

De basis van huren bij RinusVerhuurt.nl

Bij RinusVerhuurt.nl is huren een eenvoudige zaak. Wij geven u graag inzicht in hoe het werkt en wat het kost, zodat u achteraf geen verrassingen ondervindt.

Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat het huren van materiaal voor u zo gemakkelijk, zorgeloos en duidelijk mogelijk is.

Legitimatie vereist

In alle vestigingen van RinusVerhuurt.nl vragen wij particuliere klanten die bij ons willen huren om zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs met pasfoto, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Moet ik borg betalen?

Onze machines en gereedschappen hebben een waardevolle waarde. Daarom vragen wij particuliere klanten en bedrijven zonder RinusVerhuurt.nl-rekening om een borg te betalen. Het bedrag van de borg verschilt per artikel. Als u het artikel na de huurperiode in goede staat aan ons teruggeeft, ontvangt u direct uw borg terug. Het gepinde bedrag staat meestal binnen 2 werkdagen op uw rekening.

Zijn er kosten voor reiniging, reparatie en slijtage?

Al het materiaal dat u bij ons huurt, is schoon en in goede staat. Wij verwachten dat u het gehuurde ook weer schoon en in goede staat terugbrengt. Indien dit niet het geval is, zullen wij eventuele kosten voor reiniging en/of reparatie achteraf in rekening brengen.

Voor slijtage aan bijvoorbeeld gehuurde diamantbladen en diamantboren berekenen wij de kosten volgens een tabel. Voor slijpkosten van bijvoorbeeld gehuurde kettingen van kettingzagen, beitels, boren en schaven, berekenen wij een vast tarief.

Hoe worden verbruikskosten berekend?

Wij bepalen de kosten voor brandstoffen, zoals benzine, petroleum, gas en diesel, op basis van het feitelijke verbruik. Wij zorgen ervoor dat u genoeg brandstof heeft. Wij zullen uiteraard geen vergoeding vragen voor de ongebruikte Aspen-flessen die u onbeschadigd retourneert.

Voor materialen zoals schuurpapier, slijpschijven, etc. kunt u bij de gehuurde machine of het gereedschap aanschaffen.

Ongebruikte materialen en ongeopende verpakkingen kunt u weer bij ons inleveren en u krijgt het huur- of aankoopbedrag terug.

Kan ik machines of gereedschappen ook laten bezorgen en ophalen?

Ja, we kunnen het materieel ook bij u op locatie bezorgen en ophalen en u betaalt een vergoeding voor de transportkosten.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

De prijzen die we vermelden op onze website zijn exclusief kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijpen, slijtage, transport, reiniging en accessoires. Ook eventuele milieuheffingen en toeslagen voor de Schadeafkoop- & Brand-/Diefstalregeling zijn niet inbegrepen in de prijs.

Heeft u nog vragen over huren via Rinus Verhuurt? Neem contact op, we beantwoorden uw vragen graag.

Update cookies preferences