Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Verwarming, koeling, ventilatie, droging, luchtreiniging, stofbeheersing. Rinus Verhuurt heeft alles in huis voor klimaatbeheersing bij grote en kleine projecten voor bedrijven en particulieren. Van airco’s tot bouwdrogers en van dieselkachels tot ontvochtigers.

Koeling, verwarming, ventilatie, droging

Hiermee begon het allemaal voor Rinus Verhuur! Door onze ervaring in het stukadoorswerk en het bijbehorende droogwerk begonnen we zelf met het verhuren van bouwdrogers, kachels en ventilatoren. En met succes. Klanten waardeerden onze adviezen waarmee de bouwtijd werd verkort en het eindresultaat werd verbeterd.

Inmiddels hebben we een uitgebreid gamma aan producten rond klimaatbeheersing opgebouwd. Voor elk bouwproject hebben we de geschikte droger, kachel of ventilatie. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren die thuis aan de slag gaan.

Slim huren via Rinus Verhuurt

Materieel voor klimaatbeheersing heeft u niet elke dag nodig, maar wel wanneer het project of de omstandigheden erom vragen. Vraag ons gerust om wat u wanneer en in welke situatie in moet zetten. Bij Rinus Verhuurt hebben we veel ervaring met droging, ventilatie en verwarming.

Het slimme van huren is dat u al dit materieel niet zelf hoeft aan te schaffen. U huurt het snel, gemakkelijk en voordelig op het moment dat u het nodig heeft. In precies de hoeveelheid die u nodig heeft. Reserveer simpelweg via de website en haal uw materieel op in Westervoort of bij ons Pick-Up Point in Etten.

Mist u speciaal materieel voor klimaatbeheersing? Of heeft u bijzondere verzoeken? Neem dan contact op met het team van Rinus Verhuurt. We kunnen u ook van een passend advies voor klimaatbeheersing in uw situatie voorzien.

Update cookies preferences