Bouwplaatsinrichting

Bouwplaatsinrichting

Voor alles in, op en om de bouwplaats moet je bij Rinus Verhuurt zijn. Bouwliften en materieel voor de bouwplaatsinrichting hebben we in groten getale ingeslagen. Ook voor uw bedrijf kunnen we leveren wat u nodig heeft.

Alles voor de bouwplaats

Stroomvoorziening, watervoorziening, afrastering, bodembescherming, logistiek, afvalafvoer, diverse bouwliften. In de loop der tijd is ons assortiment voor de bouwplaats uitgebreid met alle materialen die u op een bouwplaats nodig kunt hebben. U kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het op voorraad.

We kunnen meestal direct op de bouwplaats leveren. Vaak binnen 24 uur. Maar u kunt natuurlijk ook uw spullen zelf ophalen op onze hoofdlocatie in Westervoort of ons Pick-Up Point in Etten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen.

Vriendelijke verhuurservice

We maken het bedrijven als het uwe graag makkelijker en voordeliger. In plaats van dat u zelf alles aan moet schaffen voor de bouwplaats, vertrouwt u op de vriendelijke verhuurservice van Rinus Verhuurt. We denken graag met u mee. Als u iets mist in ons assortiment, kunnen we het voor u aanschaffen, zodat u het voordelig kunt huren.

Modern materieel, goed onderhouden, geschikt voor de klus. Dat is het grote voordeel van huren. We hebben alleen de beste merken ingeslagen, waarmee u het project snel en vakkundig klaart. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling te plaatsen en het materieel op te komen halen. Of te laten bezorgen.

Mist u nog specifiek materieel voor uw bouwplaatsinrichting? Laat het ons weten en we gaan ernaar op zoek. Het vriendelijke team van Rinus Verhuurt staat u met raad en daad terzijde.

Update cookies preferences