Rolsteiger huren

Rolsteiger huren

Wilt u graag een rolsteiger huren? Bijvoorbeeld omdat u bezig bent met schilder-, onderhouds- of bouwwerkzaamheden, en u graag veilig op hoogte werkt? Denk dan eens aan onze aluminium rolsteiger mini. Deze steiger is compact en biedt een 6,2 meter werkhoogte. Daarmee is deze perfect voor veel klussen. Dankzij het aluminium en compacte formaat vervoert u deze aluminium rolsteiger gemakkelijk. Van de steigeronderdelen kunt u een trolley maken, waardoor het vervoer helemaal eenvoudig wordt!

Specificaties aluminium rolsteiger mini

– Lengte: 1,20 m
– Breedte: 0,70 m
– Maximale werkhoogte: 6,2 m (vrijstaand)
– Maximale belasting: 200 kg/m2 (volgens steigerklasse 3)
– Antislip lichtgewicht kunststof vloer op rolsteiger
– Verstelbare uitzetpoten
– 4 sporten per opbouwraam
– Compact en gemakkelijk te vervoeren als trolley

Tip: Vergeet bij een rolbare steiger niet om deze op de rem te zetten, voor u deze gebruikt!

5 voordelen van deze aluminium rolsteiger

1. Zelfs alleen op te zetten
2. Compacte steiger, dus gemakkelijk te vervoeren, eventueel in bestelbus
3. Handige zwenkhaken om steigermateriaal aan op te hangen
4. Veilige rolsteiger dankzij uitgebreide keuring
5. Uitleg over opbouw zit in de prijs van de steiger huren

Met zekerheid veilig werken

Een val van een rolsteiger is een van de meest voorkomende ongelukken in de bouw. Vaak is de steiger dan verkeerd opgebouwd of voldoet de rolsteiger niet aan veiligheidseisen. Dat schrijft de NOS. Wij willen dat u met zekerheid veilig werkt als u bij ons een steiger huurt. Daarom zijn al onze rolsteigers afkomstig van betrouwbare en hoogwaardige fabrikanten. Deze voldoen aan alle veiligheidseisen en keuringen. En we willen graag zeker weten dat u onze aluminium steiger goed opzet. Daarom is een uitleg inbegrepen bij de prijs van een steiger huren.

Advies nodig bij keuze steiger?

Wilt u graag een rolsteiger huren, maar twijfelt u eraan of dit de juiste steiger voor uw klus is? Bekijk dan ons volledige aanbod van steigers. Wellicht past een andere optie beter bij u.
– Aluminium rolsteiger breed
– Trappentoren
– Trapgat steiger
– Kamersteiger
– Gevelsteiger
– Stukadoorsteiger

Voor vrijblijvend advies over een steiger huren, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Tip: Wist u dat wij ook een steiger aanhanger hebben? Hiervoor hebt u geen speciaal rijbewijs nodig. Ideaal voor wie geen busje heeft en toch gemakkelijk een rolsteiger wil huren!

Kosten steiger huren

Bij ons kunt u een rolsteiger huren per dag of per week. Vaak is de prijs van een steiger huren per week omgerekend voordeliger dan de prijs per dag. Aan de huur zijn natuurlijk kosten verbonden. Maar hier staat tegenover dat u veel prettiger werkt en dat een rolsteiger veel veiliger is dan een ladder. En met onze laagsteprijsgarantie weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de kosten van een steiger huren!

Contact over rolsteiger huren?

Wilt u graag ons vakkundige advies over welke steiger u het beste huurt? Of hebt u vragen over de kosten van onze rolsteiger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Rinus Verhuurt staat van maandag tot en met vrijdag, van 6.00 uur tot 17.00 uur, voor u klaar. Op zaterdag zijn we er van 6.00 uur tot 12.00 uur. U kunt ons bellen op 026 – 762 0989. Of vult u het formulier in op onze contactpagina. Wij reageren binnen 1 werkdag. Wanneer u een rolsteiger wilt huren, bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Update cookies preferences