Bouw en installatie

Bouw en installatie

Boren en breken, steen en beton, houtbewerking, installatietechniek. We hebben alle apparatuur die je in de bouw nodig kunt hebben. Voor elke klus, voor elk project. Of je nu een bouwbedrijf hebt of doe-het-zelver bent.

Gereedschappen voor de bouw

Hier ziet u alle spullen die u kunt huren als u serieus aan de slag wilt. Of u nu bij een bouw- of aannemingsbedrijf werkt of als particulier wilt huren, wij hebben professioneel materieel en de gereedschappen waarmee u het allerbeste resultaat bereikt.

Frezen, haakse slijpers, zagen, schuurmachines, betonmolens, zaagtafels, trilnaalden, draadsnijappanraten, schroefmachines, nietmachines… Het zijn er simpelweg te veel om op te noemen. Maar om het u makkelijk te maken hebben we ze in verschillende subcategorieën ingedeeld. Kies de categorie van uw keuze om het materieel te filteren. Uiteraard kunt u ook zoeken op wat u nodig heeft.

Weet u niet precies wat u voor welke klus moet hebben? Vraag het ons dan gewoon. Wij hebben veel ervaring met alle voorkomende klussen in en om het huis en op de bouwplaats.

Bouwgereedschap eenvoudig huren

Het is nergens voor nodig om alle gereedschappen en al het materieel voor bouw en instantie zelf aan te schaffen. Rinus Verhuurt heeft namelijk een groot assortiment aan materieel voor steen- en betonwerk, houtwerk en installatietechniek in huis. Van hoge kwaliteit, voor alle voorkomende klussen.

Huren kan heel makkelijk en simpel via rinusverhuurt.nl. We hebben vaste tarieven voor de huur van een dag of een week. Heeft u speciale wensen? Of heeft u iets nodig wat u niet op onze website terugziet? Laat het ons dan weten, dan gaan we voor u op zoek.

Ook voor adviezen over projecten en de benodigde gereedschappen kunt u gerust contact opnemen met het vriendelijke serviceteam van Rinus Verhuurt.

Update cookies preferences