Klantenservice

Een van de sterkste punten van Rinus Verhuurt is de waarde die wij hechten aan persoonlijk contact en service. Wij streven naar 99% tevreden klanten (omdat we weten dat we onmogelijk iedereen tevreden kunnen stellen).

Laat het ons daarom weten als u twijfels of vragen heeft over huurartikelen of de beste oplossing zoekt voor uw situatie.

Met onze jarenlange ervaring in de bouw hebben we vrijwel alle voorkomende situaties weleens voor handen gehad. U kunt rekenen op een professioneel huuradvies waar u mee thuis kunt komen. Ook als het product (nog) niet in onze huurgids staat.

U kunt ons bellen, mailen of bij ons langskomen (laat ons dat dan vooraf wél even weten, want ze zijn niet altijd op kantoor). Net wat u het prettigst vindt.

Hoofdlocatie en Pick-Up Point

Uw huurmaterieel kunt u op afspraak zowel ophalen op onze hoofdlocatie aan Het Hazeland in Westervoort, als bij ons Pick-Up Point aan de Molenstraat in Etten. Zo bieden we we een handige oplossing voor onze klanten in de hele regio Arnhem/Doetinchem/Achterhoek.

Bezorgservice

Liever laten bezorgen? Dat kan ook. Tegen een kleine vergoeding brengen we de gehuurde artikelen bij uw thuis of op uw werk. Laat het ons weten als u van de bezorgservice gebruik wilt maken.

Wat kunnen we vandaag voor u betekenen?

Bel ons op 026 – 762 09 89 of stuur een mail naar info@rinusverhuurt.nl.

We zien uit naar uw bericht.

Kijk voor verdere contactinformatie op de contactpagina.

Update cookies preferences