Waarom huren

Waarom zou u uw bouwplaatsinrichting en doe-het-zelf-gereedschappen huren? Omdat u zelf ook wel weet dat u met het juiste materiaal en professionele machines sneller en beter resultaat behaalt. Of u nu een bouwbedrijf heeft of een particulier bent die aan het verbouwen is.

De meeste machines en gereedschappen heeft u alleen voor een specifieke klus nodig. Bouwdrogers, steigers, windmachines, verdeelkasten, dompelpompen, dieselcompressoren, haspels en diamantboren zijn van die spullen.

Het is alleen maar slim om deze te huren wanneer u ze nodig heeft. Het gaat namelijk vaak om spullen die duur zijn in de aanschaf en die u regelmatig op veiligheid en betrouwbaarheid moet controleren en onderhouden. Da’s veel gedoe.

Als u huurt, heeft u hier allemaal geen omkijken naar. Rinus Verhuurt is thuis in alle bouwplaatsinrichting en zorgt voor kwalitatief materieel en gereedschappen van gerenommeerde merken. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling te plaatsen en uw materieel bij ons op te halen of te laten bezorgen.

We geven u de garantie dat u topkwaliteit spullen in handen heeft. Waarmee die grote klus een stuk eenvoudiger en sneller geklaard kan worden. Werken als een professional is zo voor iedereen bereikbaar.

Maar huren bij Rinus Verhuurt doet u ook vanwege het goede advies en de persoonlijk aanpak. Stel ons gerust op de proef en vraag ons wat u het beste kunt doen voor uw project. We helpen u graag verder.

Neem vandaag nog contact op met Rinus Verhuurt.

Update cookies preferences