Bouwdroger

Sneller werken met een bouwdroger!

Gaat u klussen in uw woning? Dan vindt u bij Rinus Verhuurt een uitgebreid aanbod aan machines die u kunt gebruiken. Denk daarbij zeker ook aan de bouwdroger! Bij het klussen kan er veel vocht vrijkomen, zeker in natte en koude perioden van het jaar. Dit kan in vloeren, kozijnen en muren trekken, wat lelijke gevolgen kan hebben voor uw kluswerk. Zonde, toch? Zet daarom een bouwdroger neer en voorkom problemen als scheurvorming.

3 soorten bouwdroger

In ons assortiment hebben we 3 soorten bouwdrogers, die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Doorgaans raden wij de drogers van 75 en 100 liter aan, zodat u altijd voldoende capaciteit heeft.

De prijs van onze bouwdrogers is per dag of per week.

Waarom een bouwdroger huren?

De kosten voor een bouwdroger huren verdienen zich in een mum van tijd terug. Want gebruikt u een bouwdroger op de juiste manier, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U hebt veel minder kans op scheurvorming bij het afwerken van vloeren, wanden en plafonds.
  • Ook voorkomt u met een bouwdroger andere vochtproblemen, schimmels en vochtschade.
  • Verder is het voor de kwaliteit van het stucwerk beter om zo min mogelijk vocht in de wanden te hebben. Het resultaat is mooier en blijft langer goed.
  • U kunt sneller beginnen met afwerken, want u hoeft niet te wachten tot alles droog is. De bouwdroger helpt hierbij.
  • De luchtvochtigheid in huis blijft met een bouwdroger op een gezond peil. Dat werkt ook nog eens prettiger!

Tip: met een bouwventilator maximaal resultaat

Wij adviseren altijd om een bouwdroger nooit alleen neer te zetten. Gebruik de droger in combinatie met een bouwventilator voor een nóg sneller resultaat. Hoe meer luchtstroom door de bouwdroger gaat, des te sneller het apparaat vocht aan de lucht kan onttrekken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bouwventilatoren en denken we graag mee over de juiste combinatie.

5% korting als u voor 1 juni een bouwdroger huurt! Ook krijgt u 5% korting op de bouwventilator! Wij verrekenen dit automatisch op de eindfactuur. Daar wilt u toch ook van profiteren?

Hoe plaatst u een bouwdroger en bouwventilator?

  • Zorg ervoor dat de te drogen ruimte goed is afgesloten (dus sluit deuren en ramen).
  • Zet de bouwdroger altijd centraal in de ruimte.
  • Zet de bouwventilator ongeveer 1 meter uit een hoek, op zo’n plek dat deze de gehele ruimte kan bestrijken met de wind.
  • Zet de bouwdroger aan.

Advies of vragen over kosten bouwdroger?

Wilt u graag weten wat de prijs van een bouwdroger huren is? Of wilt u overleggen welke bouwdroger (en bouwventilator) het meest geschikt zijn voor uw kluswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We zijn er voor u van maandag tot en met vrijdag (6.00 uur tot 17.00 uur) en op zaterdag (6.00 uur tot 12.00 uur). U kunt bellen naar  026 – 762 0989. Of vult u het formulier in op onze contactpagina. Wij reageren binnen 1 werkdag. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste bouwdroger kunt huren, zodat uw klus op tijd en netjes af is!

Update cookies preferences