Transport en handling

Transport en handling

Hulp nodig met het transport van materialen? Rinus Verhuurt verhuurt alles in de categorieën transport en hijs- en heftechniek. Van bak- en plateau-aanhangers tot ladder- en materiaalliften. En uiteraard alle accessoires die u hierbij nodig kunt hebben.

Materieel transport en hijs- en heftechniek

Ons materieel in de categorie transport en handling treft u aan op deze pagina. U vindt een onderverdeling in transport en hijs- en heftechniek. En daaronder diverse subcategorieën in onder andere aanhangers, transporters, liften, valbeveiliging en glaszetten. Via het menu aan de linkerkant van de pagina kun u verder filteren.

Het materieel is door zowel bedrijven als particulieren te huren. Zoekt u iets wat wij niet in ons assortiment op de website hebben staan? Laat het ons dan weten en we gaan voor u op zoek.

Eenvoudig materieel huren

Materieel voor transport en handling heeft u niet alle dagen nodig. Het is daarom slim om het voordelig en gemakkelijk te huren op het moment dat u het wél nodig heeft. Wij zorgen voor kwalitatief materieel van gerenommeerde merken dat altijd goed is onderhouden. Professionele spullen waarmee elke klus eenvoudiger wordt en sneller verloopt.

Plaats eenvoudigweg uw bestelling, dan zetten wij het materieel voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding kunnen we het desgewenst ook bij u thuis of op de bouwplaats bezorgen.

Heeft u bijzondere wensen qua materieel? We helpen u graag met de beste oplossing voor uw project. Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Update cookies preferences