Energie, lucht en water

Energie, lucht en water

Ons aanbod in de categorie energie, lucht en water omvat alles wat met energie en verlichting, compressoren en pompen te maken heeft. We hebben diverse vuilwater- en dompelpompen, dieselcompressoren en elektrocompressoren en allerlei soorten stroomaggregaten, verdeelkasten en verlichting.

Pompen, compressoren, stroom, verlichting

Een belangrijk onderdeel van het verhuurassortiment van Rinus Verhuurt bestaat uit materieel voor energie en verlichting, compressoren en pompen. U vindt alles in deze hopofdcategorie op deze pagina. Met het menu aan de linkerzijde kunt u filteren op subcategorie.

Uiteraard is alles wat we in ons assortiment hebben opgenomen van de hoogste kwaliteit voor de uitdagendste projecten.

Huren via Rinus Verhuurt

Het is helemaal niet nodig om alles wat stroomvoorziening, verlichting, pompen, aggregaten en dergelijke betreft zelf in huis te hebben. Integendeel, om steeds gebruik te kunnen maken van het  nieuwste materieel en de beste gereedschappen, is het veel slimmer om te huren. U hoeft zelf geen investeringen te doen en u gebruikt het materieel alleen voor de periode dat u het nodig heeft.

Het enige wat u hoeft te doen is uw spullen te reserveren via onze website. Wij zorgen ervoor dat alles op het gewenste moment voor u klaarstaat. Of wij bezorgen het op de bouwplaats.

Voor speciale wensen wat betreft het materieel in de categorie energie, lucht en water, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met het team van Rinus Verhuurt. We denken graag met u mee bij de beste oplossingen voor uw project.

Update cookies preferences