Bouwplaatsinrichting

Rinus Verhuurt: dat is alles voor de inrichting van uw bouwplaats. Dat doen we om het voor bedrijven makkelijker en voordeliger te maken. In plaats van zelf alles aan te moeten schaffen, vertrouwt u op het moderne materieel van Rinus Verhuurt.

We kunnen direct op uw bouwplaats leveren. Vaak binnen 24 uur. Maar uw spullen zelf ophalen op onze hoofdlocatie in Westervoort of ons Pick-Up Point in Etten kan ook. Laat ons eenvoudigweg weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

Rinus Verhuurt is begonnen als stukadoor met zo’n 14 jaar ervaring. Nadat hij zijn klanten jarenlang had doorverwezen naar de bekende grote verhuurbedrijven voor bouwdrogers en ventilatoren, besloot hij in 2017 om het verhuren zelf te gaan doen.

De belangrijkste reden daarvoor was dat de verhuurbedrijven weinig kaas gegeten hadden (en nog steeds hebben) van advies rondom stukadoorswerk en andere verbouwingen.

Terwijl juist het naleven van een strakke planning bij bouw- en renovatiewerkzaamheden van groot belang is. Het droogproces speelt daarbij een essentiële rol. Want als een ondergrond niet voldoende droog is, kan het werk vertraging oplopen. Dan komt het aan op een goed advies. Niet alleen aan particulieren, maar juist ook aan bouwbedrijven.

Het assortiment van drogers en ventilatoren is gaandeweg uitgebreid met al het materieel dat u op een bouwplaats nodig heeft.

Wat kunt u zoal huren bij Rinus Verhuurt?

Bouwdrogers
We hebben een groot aantal bouwdrogers van het gerenommeerde merk Dryfast in ons verhuurbestand. U kunt ze in verschillende capaciteiten huren, waarover we u graag adviseren.

Ventilators
Ventilators en windmachines, daar hebben we er meer dan 25 van. Ze zijn er van de merken Trotec en Dryfast en we hebben ze voor elke denkbare ruimte op de bouwplaats. Voor onze ventilators hebben we ook diverse afzuigslangen te huur.

Elektrische kachels
Rinus Verhuurt kan meer dan 35 elektrische kachels van de merken Dryfast, Dikair, Trotec en Andrew Sykes leveren. Veel van de kachels zijn geschikt voor het verwarmen van moeilijk bereikbare ruimten. We hebben ook kachels om te gebruiken bij waterschade en natuurlijk als ondersteuning bij bouwdroging.

Ontvochtigers
Ontvochtigers en condensdrogers worden gebruikt in combinatie met ventilators en bouwdrogers, om de bouwdroging te versnellen. Rinus Verhuurt adviseert u graag over de inzet van een combinatie aan materieel voor het beste resultaat op de bouwplaats. We hebben ontvochtigers van de merken Master en Trotec.

Behangafstomers
De Earlex SteamMaster is een elektrische behangafstomer voor de professionele gebruiker. Hiermee gaat het werk vlot en prettig. Vraag ons gerust om extra advies.

Diamantboren
Een diamantboor is een van diamant voorziene boor voor hard gesteente. Perfect voor het boren van gaten in betonnen muren of plafonds. We hebben professionele boren van het merk Eibenstock in ons gamma.

Bouwstofzuigers
Kärcher, Eibenstock en Numatic zijn de merken bouwstofzuigers en industriële stofzuigers die wij voor bouwplaatsen kunnen leveren. Stuk voor stuk industriële krachtpatsers met een hoge zuigkracht.

Kabels
Verlengsnoer van 25 meter nodig? Kopen hoeft niet meer. Rinus Verhuurt heeft ze massaal op voorraad tegen een voordelig huurtarief. In de varianten 220/230 Volt en 400 Volt.

Haspels
Ook voor haspels en verdeelblokken bent u bij Rinus Verhuurt aan het goede adres. De verdeelblokken hebben een lengte van 10 meter en de haspels (merk: Connectra) een lengte van 25 meter.

Steigers
Steigermateriaal vormt een grote kostenpost voor veel bouwbedrijven. Wat nu als u voor een bouwproject snel een steiger nodig heeft? Ga dan naar Rinus Verhuurt. Wij hebben aluminium rolsteigers, trapgatsteigers, stukadoorsteigers, renovatiesteigers, kamersteigers, ladderliften en vouwladders. Van onder andere de merken Skyworks en Altrex.

Stofafzuigers
Afzuigventilators, luchtreinigers en stofschermen. Alles tegen stof kunt u huren bij Rinus Verhuurt. Hoogwaardige kwaliteit van Dustco, Dryfast en Vortex. Voor elke ruimte, tegen aantrekkelijke huurtarieven.

Verdeelkasten
Verdeelkasten voor bouwplaatsen. 32 en 63 Ampère. Laat ons weten hoeveel u er bij uw project nodig heeft en wij doen de rest.

Waterslangen
Waterslangen nodig? We hebben ze in de lengtes 15, 10 en 20 meter. Ook hebben we waterslangen voor hogedrukreinigers van 600 bar. Vraag ons gerust om advies.

Dompelpompen
Moet er een kelder, put of tank worden leeggepompt? Een dompelpomp biedt uitkomst. Onze dompelpompen zijn geschikt voor zowel schoon water als vuil water. Het enige wat u hoeft te doen is de dompelpomp in het water te plaatsen en deze aan te zetten. We hebben ze in de merken Afec en Proril.

Tubelights
Uw bouwplaats wordt helder verlicht met tubelights van de hoogste kwaliteit. Deze verlichting is doorlusbaar en kunt u makkelijk ophangen in looppaden, op steigers of in tunnels. We hebben ook enkele lichtmasten om het bouwterrein veilig uit te lichten.

Dieselcompressoren
Dieselcompressor nodig? Deze krachtige compressor gebruikt u op de bouwplaats onder andere voor de aandrijving van persluchtgereedschap, het uitvoeren van straalwerkzaamheden en het inblazen van glasvezelkabels. Rinus Verhuurt heeft een Atlas Copco met een capaciteit van 5 m3 voor u klaarstaan.

Elektrocompressoren
We hebben ook elektrocompressoren van het merk Airpress voor u ons onze verhuurlijst opgenomen. Onze elektrocompressoren zijn gemakkelijk te verplaatsen. U gebruikt ze voor alle persluchttoepassingen als nieten, schroeven, spijkeren en afbikken.

Slangen & randapparatuur
Trilnaalden, luchtslangen, spuitlansen. Ook voor diverse slangen en losse apparatuur op de bouwplaats kunt u terecht bij Rinus Verhuurt. Laat ons weten wat u nodig heeft.

Zagen
Gaat u zagen? Huur een zaagtafel tot 400 mm bij Rinus Verhuurt. Als u sleuven moet gaan maken, dan hebben we ook een muursleuvenfrees te huur. U ziet het: u hoeft niet alles in huis te hebben. U moet gewoon Rinus bellen!

Hogedrukreinigers
Hogedrukreiniger huren? We hebben hogedrukreinigers en oppervlaktereinigers voor elke bouwplaats. Van de merken Brendon Browser en Kärcher.

Schrankladers
Een Schranklader bestuurt u door middel van 4 hendels. Met 2 hendels laat u de machine vooruit en achteruit gaan. Met de andere 2 hendels kunt u de laadbak bewegen en laten kiepen. Speciaal voor u hebben we een schranklader in ons assortiment opgenomen. Huur ‘m snel en gemakkelijk bij Rinus Verhuurt.

Ander materieel nodig?

Heeft u iets op de bouwplaats nodig wat niet in bovenstaande lijst staat? Het is goed mogelijk dat we het toch hebben! We breiden ons verhuurassortiment continu uit met nieuwe spullen. Ook kunnen we bekijken of we tot aankoop over kunnen gaan. Neem dus vooral contact op als u vragen of speciale verzoeken heeft.

Bezorging tot op de bouwplaats

U wilt uw bouwplaatsinrichting laten bezorgen? Geen probleem. Bouwdrogers leveren we zelfs gratis als u ze voor minimaal 14 dagen op dezelfde bouwplaats bestelt.

Afhalen in Westervoort en Etten

U kunt uw bouwplaatsmaterieel ook afhalen op onze hoofdvestiging in Westervoort of op ons Pick-Up Point in Etten. Geef simpelweg uw wensen door bij uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw spullen klaarliggen.

Update cookies preferences