Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw

Rinus Verhuurt heeft alles in huis voor grondverzet en tuin- en groenonderhoud. Van compacte graafmachines tot accessoires rond verkeerstechniek. Van grondboren en palenrammers tot maaiers en bladblazers. En van trilplaten tot transportbanden. En da’s nog maar een klein deel van ons assortiment.

Materieel grondverzet en tuinonderhoud

Op deze pagina ziet u een overzicht van al het materieel dat we aan bieden in de categorie grond-, weg- en waterbouw. Via het menu aan de linkerkant van de pagina kunt u de resultaten verder filteren op de subcategorieën grondverzet en tuin- en groenonderhoud.

We hebben professioneel en goed onderhouden materieel voor zowel bedrijven die met grond-, weg- en waterbouw aan de slag gaan, als particulieren die bijvoorbeeld groot onderhoud in de tuin willen uitvoeren.

Makkelijk materieel huren

Het is verstandig om materieel voor grond-, weg- en waterbouw te huren op het moment dat u het nodig heeft. Dergelijk materieel is vaak duur in aanschaf en u moet het regelmatig op veiligheid en betrouwbaarheid checken. Dat is iets waar u liever geen omkijken naar heeft.

Dat gemak heeft u van huren. Rinus Verhuurt heeft kwalitatief materieel en gereedschappen van gerenommeerde merken voor u klaarstaan. Voor uw project in het grondverzet of de tuinaanleg hoeft u alleen maar uw bestelling te plaatsen en de spullen bij ons op te halen of te laten bezorgen.

Mist u materieel voor uw project in het grondverzet of groenonderhoud? Of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met het vriendelijke team van Rinus Verhuurt. We helpen u graag met een persoonlijk advies op maat.

Update cookies preferences