Steiger aanhanger

Steiger aanhanger: product van 2021! | Rinus Verhuurt

In 2021 begonnen we bij Rinus Verhuurt met het verhuren van steiger aanhangers. En die waren enorm populair! Inmiddels hebben we er tien en kunnen we de vraag amper aan. We blikken terug op 2021 met eigenaar Rinus. 

Voordelen: gemakkelijk en meteen wegrijden
“Ik had wel gedacht dat het een succes zou worden”, zegt hij eerlijk. “Want het huren van een steiger aanhanger heeft enorm veel voordelen. Je hoeft geen aparte aanhanger meer te regelen en kunt meteen wegrijden. Dat is bovendien veilig en overzichtelijk. De meeste mensen weten al wel hoe het werkt, anders leg ik dat graag uit. Ik merk dat iedereen ‘m eigenlijk ophaalt, al kan ik ‘m voor een meerprijs ook bezorgen.”

“Ik heb recent een steiger op aanhangwagen gehuurd en ben zeer tevreden. Scherpe prijs voor solide en gekeurd materiaal. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar en het bedrijf en het materiaal ziet er verzorgd uit” – Recensie van arnoldeninge uit Arnhem via Trustpilot

Groot succes door mond-tot-mondreclame
Toch is Rinus ook verrast door het grote succes. “Ik begon er met eentje, maar kon de vraag al snel niet meer aan. Door mond-tot-mondreclame ging het hard. Inmiddels heb ik er zeven, maar die zijn vaak verhuurd. Inmiddels zijn er drie bijbesteld, zodat ik de verhuurverzoeken kan bijhouden. Je hoort iedereen erover praten. Klanten zijn echt enthousiast. Nee, ik had niet verwacht dat het succes zó groot zou worden.” 

Tip: ook een steiger aanhanger huren? Lees meer in het blog Steiger aanhanger huren.

Profiteer van laagsteprijsgarantie
Naast de vele voordelen heeft Rinus nog een geheim wapen: zijn laagsteprijsgarantie. En een scherpe aanbieding voor de steiger aanhanger! “Een aanhanger kost bij ons 108,90 euro per week. Ook de huurprijs voor een steiger is 108,90 per week. Normaal kost het dus bijna 220 euro (inclusief btw) om een steiger en aanhanger te huren. Maar ik wilde zoveel mogelijk klanten kennis laten maken met het gebruiksgemak van onze steiger aanhanger. Daarom is de prijs slechts 125 euro exclusief btw per week!”

“Voor 3 weken een steiger met 8,2 m werkhoogte op aanhanger gehuurd voor een alleszins redelijke prijs. Op de afhaaldatum/tijd stond de steiger al klaar, prima professioneel materiaal, alles in onberispelijke staat.” – Recensie van Ber de Graauw uit DE via Trustpilot

Nog een hardloper van 2021
Er was nog een ander product dat in 2021 opvallend vaak verhuurd werd. Maar dat had een minder leuke reden. “Door de overstromingen in Zuid-Limburg zijn de bouwdrogers niet aan te slepen”, weet Rinus. “Hopelijk helpt dit om mensen zo snel mogelijk weer terug naar huis te laten keren. Wat een verschrikkelijke situatie!”

Op naar 2022!
Rinus sluit 2021 met een goed gevoel af. “We hebben hard gewerkt dit jaar en veel klanten geholpen. Dat geeft voldoening. Ook hebben we ons aanbod flink kunnen uitbreiden en niet alleen met steiger aanhangers. Het magazijn staat bomvol. Dus heb je onze hulp nodig? We staan ook in 2022 weer graag voor je klaar! Bel 026 – 762 0989 of vul het

formulier in op onze contactpagina. Tot snel!”

Update cookies preferences