Gipsspuitmachine huren

5 voordelen van onze gipsspuitmachine huren

Bij een verbouwing moet u waarschijnlijk vroeg of laat stuken. Een gipsspuitmachine is dan om meerdere redenen ideaal. Wanneer u gips wilt spuiten, dan kunt u bij Rinus Verhuurt de juiste gipsspuitmachines huren. Wij zorgen ervoor dat uw machines op de afgesproken tijd klaarstaan op het ophaalpunt, zodat u geen tijd verliest. Twijfelt u of u wel een gipsspuitmachine nodig heeft? Of welke type dan goed past bij uw plannen? In dit artikel gaan we in op de voordelen van een gipsspuit. Ook zetten we voor u de verschillen tussen onze Knauf Ritmo L en Knauf G4 X op een rij.

Waarom een gipsspuitmachine?

Eerlijk is eerlijk, u kunt ook stuken zonder een gipsspuitmachine te huren. Maar het gebruik van een machine heeft zoveel voordelen dat de meeste stukadoren ‘m toch gebruiken. We geven u 5 redenen waarom u machinaal gips zou moeten spuiten:

 1. Werken met de gipsspuitmachine betekent minder sjouwen en tillen. Het vraagt dus minder energie en u kunt die energie besteden aan uw werkzaamheden.
 2. Doordat de spuitmachine zelf zorgt voor het gips, kunt u sneller werken.
 3. Doordat u sneller werkt, kunt u letterlijk meer meters maken. De kosten van de gipsspuitmachine verdient u dus snel zelf terug.
 4. Met de gipsspuitmachine is het gemakkelijker om dikkere lagen te stuken. Dat resulteert ook in gelijkmatige kwaliteit.
 5. Onze spuitmachines zijn gemakkelijk alleen te bedienen. U hoeft dus niet per se iemand in te huren of te vragen om u te helpen.

Welke gipsspuit hebt u nodig?

In ons assortiment hebben we 2 gipsspuitmachines. Maar welke past het beste bij uw wensen?

 • Knauf PFT Ritmo L: deze is het meest geschikt voor particulieren en kleinere projecten, denk aan (aantal) m2.
 • Knauf PFT G4 X X 230/400: deze gipsspuitmachine kunt u huren als het gaat om de kleine bouw of grote bouw.

Over de Knauf PFT Ritmo L gipsspuitmachine

De Knauf PFT Ritmo L is standaard voorzien van een opzetbak waar 4 zakken materiaal in passen. Dankzij de 2,2 KW motor en de B4-2 onderpomp kunt u eenvoudig met 20 meter mortelslang werken. Dit betekent dat u de machine minder hoeft te verplaatsen bij het gips spuiten.

 • Afmetingen: 75 x 60 x 134 cm
 • Vulhoogte met opzetbak: 116 cm
 • Gewicht: 133 kg
 • Opbrengst: traploos instelbaar tot wel 20 liter/min
 • Werkdruk: max. 20 bar
 • Opbrengst: traploos instelbaar tot wel 20 liter/min
 • Motor: 230 V, 1 Ph, 50 Hz, 2,2 kW, 55 – 375 t/min

Bekijk alle specificaties van de Knauf Ritmo L.

Over de Knauf PFT G4X gipsspuitmachine

De Knauf PFT G4 X 230/400 V (NL) met leegloopsensor is een flexibele spuit machine, die te gebruiken is op de kleine bouw (230 volt, stopcontact) én op de grote bouw (eenvoudig om te schakelen naar 400 volt). Een leegloopsensor voorkomt dat de machine gewoon doordraait als het gips in de voorraadbak op is. Door de sensor heeft de stukadoor dus nooit meer water aan de muur.

 • Afmetingen: 120x72x153 cm
 • Vulhoogte: 91 cm
 • Gewicht:280 kg
 • Opbrengst: 20 liter
 • Werkdruk: minimaal 2,5 bar ¾ ” 20 meter
 • Motor:0,3 kW, ca. 12 omw./min (sterradmotor)

Bekijk alle specificaties van de G4X.

Interesse in een gipsspuitmachine huren?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze gipsspuitmachines? Wilt u graag advies of wilt u een gipsspuitmachine huren en reserveren? Bel ons dan op 026 – 762 0989 (op werkdagen van 6.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 6.00 tot 12.00 uur). U mag ook het formulier op de contactpagina invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk antwoorden. Uiteraard kunnen we u dan ook meer vertellen over de kosten van een gipsspuitmachine huren. Bij ons profiteert u in ieder geval van de laagsteprijsgarantie. We hopen snel van u te mogen horen!

Update cookies preferences