Verdeelkast 32 ampere handypower

Bouwproject beginnen? Regel direct de stroomvoorziening!

Herkent u dit? U moet aan de slag met een (ver)bouwproject. Het liefst wilt u dan direct echt aan het werk gaan. Muurtje slopen, vloer leggen, stenen stapelen. Maar … u hebt stroom nodig om alle elektrische apparatuur aan te sluiten. Met het aanleggen daarvan gaan vaak veel uren verloren. Vooral manuren, en dat zijn ook nog eens de duurste uren. En snel even een haspel pakken kan brandgevaar opleveren, zeker als haspels en kabels worden doorgelust.

Natuurlijk moet het gebeuren, maar het kan goedkoper. En veiliger. En efficiënter. Hoe? Door één telefoontje naar ons. Bij ons huurt u alles voor een goede en veilige stroomvoorziening. Verdeelkasten, haspels, verlengkabels. Voor elke bouwplaats, of het nu een klein project in huis is, de verbouwing van een kantoor of de bouw van een hele woonwijk. Al moeten er 100 verdeelkasten komen, wij verhuren ze. Aan bedrijven en particulieren. Samen met u als opdrachtgever kijken we wat de beste oplossing is.

Met ons materieel werkt u veilig. Het voldoet aan de Europese richtlijnen en we laten regelmatig controleren of alles goed werkt. We hebben een uitgebreid assortiment en kunnen snel leveren.

Maken we binnenkort contact?

Bel 026 762 0989 voor een offerte op basis van onze laagste prijsgarantie.

Vriendelijke groet,

Rinus Ewers

Update cookies preferences